Перейти к содержанию
АнимеФорум

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано (изменено)
Succubi

И, Пауло, пожалуйста, исправьте название темы: как-никак надо писать "Беларусия"

Ну здрасьте....БелАрусь, но Белоруссия....

Я!!! Я из РБ!!!!! Я из города Гомель....вот!!!!! Примите мяу в ваше белобщество!!!! ^_^

Изменено пользователем Sachiko (смотреть историю редактирования)
  • Ответов 857
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Изображения в теме

Опубликовано (изменено)

Усім добры дзень! Спадзяюся, людзі змогуць мяне прабачыць, калі тут (хоць у адной тэме!) я змагу паразмаўляць на роднай мове. Праверана мной: без ужытку яна так хутка забываецца! ;)

Карацей так! Усім Беларусам прывітанне! Усім Мінскім прывітанне двайное! Наконт утварэння мясцовай каманды я - абедзвюма нагамі за!!! Прапаную назву "тутэйшыя - team". Па мне - лепшага ўжо і не прыдумаеш.

Акрамя гэтага ёсць яшчэ пытанне: дык чаму б нам усім у адзін цудоўны дзень не сабрацца і не пабачыць адзін аднаго ў рэале? Асабіста мне было б ВЕЛЬМІ цікава паразмаўляць пра жыццё-быццё ды пра аніму з землякамі не праз Інэт. Калі будзе магчымасць, не абавязкова збірацца толькі мінскім. Як я зразумеў, на форуме маецца куча несталічнага народу, з якім варта быць знаёмым асабіста. Ітак: ДЗЕ і КАЛІ? ^_^ :P

Изменено пользователем Elrond (смотреть историю редактирования)
Опубликовано

Не,шаноуныя.Тутэйшыя - гэта не назва.Нас так ляхi называлi.Яшчэ прыбауляушы "хлопы".А мы не хлопы,мы лiцвiны:wub:

Годзе ужо.Паляки з нас кпiлi,рассейцы кпiлi.Мы беларусы-трэба шанаваць свае каранi i сваю гiсторыю.

А на конт таго,каб сутрэцца-гэта добра падмечана.Вось тольки дзе,калi i колькi нас туды прыйдзе?

Опубликовано
Магу прапанаваць так.Спачатку дзе у Мiнску.(Напрыклад на плошчы Ленiна).А ужо потым дамовiмся,дзе мы ужо будзем грунтоуна сустракацца.Калi што,то можна у мяне на дачы:wub:Яна увесь год свабодная:)))))
Опубликовано

Acolyte

Нажаль, я не ведаю, як нас называлі палякі. Затое я ведаю, што "тутэйшымі" была названа адна вядомая (прынамсе, у Беларусі) п'еса Янкі Купалы. Яшчэ я ведаю, што названа яна была так не проста з моста. Ад беларусаў ранейшых эпох пастаянна вымагалі "правільнай палітычнай накіраванасці". Іншымі словамі кажучы, па сем разоў на тыдзень пыталіся: "Ты хто?" Калі пыталіся палякі, трэба было адказваць "паляк", калі рускія - "рускі". Беларусы ж адказвалі проста: "мы - тутэйшыя". Значыць, не рускія і не палякі, і ад іх не залежым.

Вось такая казачка. Ёй я хацеў сказаць, што "тутэйшыя" - гэта не польская мянушка. Тое самае, як бел-чырвона-белая сімволіка - зусім не сімволіка фашысцкіх паліцаяў, ці БНФа (хоць з-за, гм... моцнай агітацыі-адукацыі шмат хто лічыць менавіта так). Бел-чырвона-белы сцяг і "Пагоня" - гэта сімвал Вялікага Князства Літоўскага ў даволі шырокі прамежак часу. І калі фашысты яго выкарыстоўвалі, то гэта ніколькі не змяншае яго сапраўднай годнасці, ці права на існаванне.

Калі не прымем назву "тутэйшыя", то не прымем. Я згодны. Ды толькі - гэта НАЗВА, не мянушка.

P. S. Гатовы да крытыкі, калі хто жадае.

P. P. S. Месца сустрэчы ёсць, і то хлеб. Плошча Леніна? Я прыду. Народ, хадзем з намі! Галоўнае згадзіцца, а час падбярэм...

Опубликовано

Gohan, нажаль я не прыеду.У мяне сэссiя.А сустракаемся тут мы,мiнчане.Невяличкаю групкаю-чалаек 5-6.Гэта не афiцыйны слёт.Атмасфера павiнна быць iншай-сяброускай,а не афiцыйнай.

Дамовiлicя.Мы - Лiцвiны у гонар нашых продкау,калi яшчэ ВКЛ не было у складзе Ржэчы Паспалiтай.Тутэйшыя-гэта мы для палякау заусёды былi.Гэта не вельмi ганаровы тытул.

Sachiko,а ты тоже приезжай в Минск^_^))) Обещаю-мы тебя очень тепло встретим,и всегда рады будем тебя видеть:)

Опубликовано

Наоборот отлично! Наконец-то мы начинаем тим формсировать!

Когда уже остальные подтянутся. Кстати, наш тим один из самых оправданных, хоть ясно по какой причине создаётся.

Опубликовано (изменено)

Як кепска... ЧАМУ "ТУТЭЙШЫЯ" - ГЭТА ДЛЯ ПАЛЯКАЎ!? Я ўсё жыццё лічыў гэтаe слова саманазвай. Для мяне гэта назва заўсёды была ганаровай, што адрознівала нас ад "тамтэйшых": рускіх і палякаў, якія ў папярэднія часы стараліся ўзяць нас як прыдатак. Паршу па магчымасці даць ссылку/ выкласці/ пераказаць/ на худы канец сказаць, адкуль былo ўзята тваё меркаванне, Acolyte

Мяне проста ніхто не захацеў слухаць... :( Што ж, калі хто са мной згодны (наконт напісанага ў папярэдніх пастах), то няхай паведаміць. А пакуль... Вось: упісваю: ЛІЦВІНЫ_Team :D ... хех ... :D

Наконт сустрэчы: прапаную кожнаму з жадаючых пералічыць дні, у якія ён/яна не можа/не хоча праводзіць гэтае мерапрыемства. А праз тыдзень выбраць адзін з застаўшыхся дзён, як дзень сустрэчы.

Изменено пользователем Elrond (смотреть историю редактирования)
Опубликовано

4 дні прайшло, а ніхто пералічваць дні, як я прасіў, нават і не збіраецца... Ладна, паспрабую "прышпорыць" працэс... Ці атрымаецца?

Значыцццца так. Прыблізны час збору: чэрвень (июнь месяц). Другая дэкада. Выходны дзень. Такі варыянт мне здаецца наібольш прымальным для ўсіх: людзі раз'ехацца за мяжу/на лецішчы яшчэ не паспелі, у кагосьці можа якая практыка... А выходны дзень закрэслівае немагчымасць з'явіцца якраз з-за гэтых практык, работ і г. д.

Калі хто не згодны, няхай 1)кажа чаму не згодны 2)прапануе лепшы варыянт. Заўвагі накшталт "я не згодны таму што мне ўсё гэта нафік не трэба" не прымаюцца: калі не трэба, то навошта наогул пішаце?

P. S. Хто прапануе месца? Ці спынімся на Acolyt'вым варыянце "Плошча Леніна-->Acolyt'ава лецішча?

Опубликовано

А мне вот какая мысль пришла.

Давайте договоримся о точном времени и все придём в один интернет клуб, сядем за машины и одновременно выйдем в анимефорум :ph34r:

Как вам?

Таким образом все, кто не сможет придти всё равно окажутся с нами в условленное время здесь, на форуме. А те, кто придут друг друга увидят и смогут познакомиться.

Вот например возле ГУМа есть белтелекомовский клуб, там можно по телефону на определённое время записаться. Номер у меня есть, я вчера специально посмотрела!

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

Загрузка...
  • Создать...

Важная информация